Головою виборчого штабу Дніпровського району стала Ольга Муринська – помічниця Маляревича у Київраді

Окружний виборчий штаб №214

Дніпровський район

Адреси базування: вул. Поправки, 14, вул. Ентузіастів, 17, вул. Стальського, 14А, бульв. Бучми, 7А, вул. Райдужна, 11

Враховуючи той факт, що місцевий депутат-мажоритарник Віктор Чумак давно відмовився мати хоч щось спільне з президентською командою, даним округом (як і округом №212) зараз курує Ігор Баленко. За інформацією в середині команди Порошенка, у разі гарного результату цей округ можуть віддати протеже Баленка у Дніпровському районі – депутату Київради Олесю Маляревичу, який має сильні позиції на Русановці.

Власне, головою окружного штабу стала Ольга Муринська – помічниця Маляревича у Київраді, яка до того ж має давні і тісні стосунки з Баленком. Показово, що у 2010 році вона підтримувала Віктора Януковича, будучи членом окружної виборчої комісії на окрузі №217, представляючи нинішнього вигнанця. В результаті за президентські вибори 2010 року вона навіть отримала подяку.

На парламентських виборах 2012 року вона теж працювала на Партію регіонів на окрузі №214, але потім концепція змінилася, і Муринську переправили членом комісії у партію з «чудовою» назвою «Русское Единство» – головою цієї політсили, нагадаємо, тоді був відомий всім самопроголошений «прем’єр-міністр» Криму Сергій Аксьонов. Щоправда там вона теж до виборів не добула – її замінили перед голосуванням.

Керівником польової структури є Світлана Школьна, яка значиться директором ТОВ «НВП Конструкція», а також засновницею 14 різноманітних приватних підприємств. Цікаво, що ще у 2017 році бізнес-вумен працювала у штабі Радикальної партії.

Точками агітації на окрузі керує науковець Євгеній Бондаренко. Він має ступінь кандидата технічних наук та у перервах між скупкою виборців трудиться доцентом Кафедри Факультету управління і технологій Держуніверситету інфраструктури та технологій.

Головним юристом штабу є Сергій Науменко, який у 2015 році засвітився на роботі керівника приймальні «Руху за Реформи» Думчева за адресою вул. Лєбєдєва-Кумача, 5.

Текст та зображення взято з karusel2019.com