Як працює депутат Київради від Русанівки, Лівобережного масиву та Нікольської Слободки?

Перед тим як перепостити текст руху Чесно, хотілось би на прикладі одного звіту про депутатську діяльність показати відношення до виборців в ситуації, коли частина території округу відійшла в інший виборчий округ.

Це частина виборчого округу, інтереси якого мав представляти Олесь Маляревич. Знайдіть у звіті Лівобережний масив та Нікольську Слободку.

Складається враження, що депутату Олесю Маляревичу або нічим звітувати перед рештою виборців з Лівобережного масиву та Слобідки, або просто не важає це за потрібне - бо в КМДА змінили розмір виборчих округів і через це на решті округу "орудує" колега по Солідарності депутат Олег Петровець, виходець із села під містом Рівне, який чомусь позиціонує себе як сусіда.

Меценат Тігіпка

Ще один мажоритарник, якому приписували лобіювання інтересів Олеся Довгого, – це представник Русанівки Олесь Маляревич.

Фото з фейсбук-сторінки Олеся Маляревича

До 2006 року засновник “Благодійного фонду Маляревича”, співвласник ТОВ “Джуніор” і директор ТОВ «Кіномедія» був бізнес-партнером депутата від блоку Черновецького Михайла Яковчука. Однак, за свідченням самого Маляревича, після входження Яковчука до “молодої команди”, вони припинили партнерство. Тож інформацію про зв’язок з Олесем Довгим він спростував.

Скріншот з фейсбук-сторінки Олеся Маляревича

Втім, депутат не може заперечити співпраці з регіоналом Сергієм Тігіпко. У 2010 році вінбалотувався на посаду міського голови Боярки від партії “Сильна Україна”. Але від поразки на виборах його не врятувала навіть підтримка російського актора Дмитра Дюжева.

Фото boyarka-city.com. Ліворуч - Олесь Маляревич. Праворуч - Дмитро Дюжев.

Після поглинання “Сильної України” Партією регіонів, Маляревич відійшов від партійного будівництва. Це не заважало йому підтримувати тісний зв’язок з головою КМДА Олександром Поповим.

Скріншот з фейсбук-сторінки Олеся Маляревича
Фото з фейсбуку Олеся Маляревича. Ліворуч - Олесь Маляревич. Праворуч - голова КМДА Олександр Попов.

Готуючись до виборів Київради 6 скликання, Олесь Маляревич урочисто відкривав об’єкти благоустрою.

Фото з фейсбук-сторінки Олеся Маляревича

Одна з таких показових акцій завершилась конфузом. За повідомленням ЗМІ, лавочки, встановлені на бульварі Давидова, містили дефекти та протримались менше двох тижнів.

Фото "Українська Правда. Київ".

Безпартійний період життя Маляревича ознаменувався критикою українських політиків за безпринципність та цинізм.

“Олесь Маляревич: мне хочется делать больше хорошего для людей”. “Наш дім - Русанівка”, №2, червень 2012 р.

Але спливло зовсім небагато часу, і пан Маляревич сам змінив свої політичні вподобання. Підтримав Євромайдан та пішов на вибори під брендом партії УДАР.

Фото з фейсбук-сторінки Олеся Маляревича

Особливу активність кандидат від УДАРу розгорнув напередодні виборів. За три дні до голосування відзвітував про відкриття спортмайданчику, а у “день тиші” провів суботник.